Aan de slag!

Als u op deze pagina terecht bent gekomen heeft u waarschijnlijk de QR-code gescand op de informatiekaart over Doezaam.

Op deze pagina willen we je laten zien welke mogelijkheden er zijn om duurzaamheidsacties laagdrempelig en herkenbaar te maken.

In een Doezaam-groep zitten kaarten. Elke kaart gaat over een specifiek duurzaamheidsonderwerp. Voor een onderwerp bieden we concrete acties waarmee mensen direct aan de slag kunnen.

Beekweide Renswoude

Samen duurzaam doen voor een mooi en toekomstbestendig Renswoude. Het doel is Renswoude en de regio een stukje groener te krijgen zodat ook onze kleinkinderen – en hun kinderen – kunnen genieten van onze regio. 

Hoe werkt Doezaam? Doezaam maakt op een leuke manier bewust van duurzame mogelijkheden en maakt het makkelijk om hier direct mee aan de gang te gaan. Uit alle acties die spelenderwijs langs komen, wordt een actie gekozen die het best bij iemand past. Het uitvoeren van de actie wordt heel laagdrempelig gemaakt met dit digitale platform. Per kaart worden acties voorgesteld die je kunt nemen. Je vindt hier een link naar veelal organisaties in Renswoude eo.

Doezaam wordt gespeeld op de basisscholen en bij gezinnen in Renswoude Samen maken we Renswoude mooier…..op een leuke manier!