Valkwd 01 24 Doe het zelf!

Doe het zelf!

Duurzaam doen? – Wist je dat je met enkele kleine handelingen al energie kunt besparen?

Met het duurzaamheidpakket helpt de gemeente woningeigenaren* een eindje op weg. In het pakket zitten producten die je direct kunt gebruiken. Daarnaast bevat het pakket ook informatie over het toepassen van andere simpele besparingsmaatregelen.

Vraag het pakket nu aan! En wees er snel bij, want op = op.

*Toelichting: De duurzaamheidpakketten worden bekostigd vanuit de RRE-regeling van de Rijksoverheid. Deze regeling is gericht op particuliere woningeigenaren. Bewoners van een huurwoning zijn zodoende uitgesloten voor het aanvragen van een duurzaamheidspakket. Als gemeente zijn wij aan het bekijken op welke manier wij huurders kunnen ondersteunen bij het verlagen van het energieverbruik.

Valkwd 01 23 De gemeente nodigt je uit!

De gemeente nodigt je uit!

Zin in een avond vol informatie en inspiratie over hoe je duurzaam kunt doen?

Kom dan naar de informatieavond van de gemeente over duurzaamheid.

De gemeente organiseert een bijeenkomst over hoe je in en om je huis duurzaam bezig kunt zijn. Ben je benieuwd welke kleine stappen je direct kunt zetten of wil je meer weten over toekomstige plannen? Meld je dan snel aan voor de bijeenkomst.

Helaas is het nu niet mogelijk om een informatieavond te organiseren. Als dit weer mogelijk is laten we dit via deze pagina en de website van de gemeente weten